Permanent make-up

Permanent make-up

Vraag eventueel een gratis vrijblijvende intake afspraak aan via mail


Prijzen: permanent make-up.

Marjolein Duijnstee is gespecialiseerd in Permanent Make-up waaronder de nieuwste microblading mesjestechniek, ombre hairstrokes, scalppigmentatie en  stamceltechniek.

Overigens is het bij ons ook mogelijk, indien je in het verleden meer wenkbrauwhaar hebt gehad om de stamceltechniek te laten uitvoeren, waarbij je eigen wenkbrauwharen terug groeien.

 

GGD GOEDGEKEURD.

Uiteraard zijn wij in het bezit van de benodigde GGD vergunningen wij zijn goedgekeurd door het Ministerie van Volksgezondheid. Vergunningnummer: 4303.

 

Meest gestelde vragen over permanent make-up:

 

Verschil tussen permanent make-up en een tatoeage

 

Permanent make-up, ofwel PMU, is het inbrengen van kleurpigmenten in de lederhuid (de huidlaag onder de opperhuid). Het lijkt qua techniek op een tatoeage, maar wordt in een andere huidlaag aangebracht. Hierdoor is het aanbrengen van PMU, anders dan de naam zou vermoeden, niet permanent. Dit in tegenstelling tot een tatoeage.

 

De tijd dat permanent make-up blijft zitten, varieert van persoon tot persoon. Dit heeft onder meer te maken met een aantal zaken zoals celvernieuwing, het afweersysteem en de invloed van UV-licht.

 

Is PMU pijnlijk?

 

Tijdens het aanbrengen voel je kleine, korte prikjes van het naaldje. Het aanbrengen van PMU is echter veel minder pijnlijk dan een tatoeage. De naald gaat namelijk veel minder diep in de huid. Je hoeft je geen zorgen te maken om een pijnlijke PMU behandeling.

 

 

Hoe gaat de behandeling PMU in zijn werk?

 

Wij begrijpen dat het laten zetten van PMU best een grote stap kan zijn. Dan is het fijn om te weten wat je te wachten staat. De behandeling wordt uitgevoerd door gediplomeerde specialistes, welke GGD goedgekeurd zijn en deze gaan in op je wensen.

 

Tijdens je eerste afspraak bespreken we de mogelijkheden die op jou van toepassing zijn. We bekijken je gezicht en brengen eventueel met ‘gewone’ make-up een lijntje om je ogen aan, kleuren je wenkbrauwen in, tekenen een lijntje om je lippen of kleuren de lippen in.

 

Omdat het in eerste instantie niet permanent is, kunt je zien wat het resultaat kan zijn zonder dat je daar direct aan vast zit.

Mocht je niet direct tevreden zijn, dan passen we dit eenvoudig aan. Dit proces herhalen wij totdat je 100% tevreden bent met je getekende eyeliner, lipliner, lippen of wenkbrauwen.

 

Pas als je 100% tevreden bent, beginnen we met het aanbrengen van de permanent make up. Na de eerste behandeling is het resultaat direct zichtbaar. Je zult er echter wel rekening mee houden dat de behandeling wellicht nog een of twee keer herhaald moet worden voor een optimaal resultaat.

Na het zetten van de permanent make-up zal je huid licht gaan vervellen, waardoor het pigment een beetje afneemt.

 

Veilige PMU behandeling

 

De PMU behandelingen bij Schoonheidssalon Marjolein worden uitsluitend uitgevoerd door gediplomeerde specialistes en zijn GGD-goedgekeurd. In Nederland geldt een wet die van toepassing is op het aanbrengen van cosmetische tatoeages en permanent make up. Het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid heeft hygiëne-richtlijnen opgesteld, en de behandelaars zijn verplicht deze richtlijnen na te leven. De GGD en Voedsel en Waren Autoriteit controleren eens per drie jaar of de behandelaars zich houden aan de richtlijnen.

 

Uiteraard zijn wij goedgekeurd door de GGD.

Vergunningnummer: 4303.

 

Wij helpen jou de beste versie van jezelf te worden.

Op basis van een uitgebreide huid- en gezondheid analyse wordt een behandelplan opgesteld.

 

Bij Schoonheidssalon Marjolein ben je dus verzekerd van een veilige behandeling met een uitstekend resultaat.

Heb je nog vragen over de behandeling of wil je graag een afspraak met ons inplannen voor een eerste adviesgesprek?

 

Reserveer nu via Whatsapp of ga naar contact.

Online je cadeaubon reserveren

 

Afspraken die niet door kunnen gaan minimaal 24 uur van te voren af bellen. Anders wordt er 50% van de behandelingskosten in rekening gebracht voor de gereserveerde tijd. Bedankt voor je begrip.

Bij een afzegging van een gratis behandeling zullen we € 0,50 per minuut gereserveerde tijd factureren.

 

“Mezelf opmaken is niet mijn ding en met mijn gevoelige huid verdraag ik ook weinig, mijn wenkbrauwen zijn na chemo nooit meer compleet geworden. Nu Marjolein mij hairstrokes heeft gegeven ga ik vol zelfvertrouwen sporten zonder make-up. Iedere zes weken kom ik voor een gezichtsbehandeling en thuis gebruik ik PUURR, wat is mijn huid al verbetert. Groetjes, Kim.”