Wat is couperose?

Een huidbeeld waarin kleine bloedvaatjes in het gezicht duidelijk zichtbaar zijn een volkomen onschuldig huidziekte maar het kan wel degelijk als cosmetisch storend ervaren worden. 

Lees meer »

Blog over Beauty

Zuur gezicht

In eerste instantie is het idee van een zuur op je gezicht aanbrengen misschien niet aantrekkelijk. Toch hebben we het hier over een van de hotste ingrediënten in huidverbetering.

Lees meer »

Alles over het verzorgen van droge handen

Een ruwe huid, kleine barstjes, jeuk of zelfs eczeem: waarschijnlijk herken je de symptomen van droge handen. Bij een droge huid is er sprake van een verstoring van de huidbarrière, dit is het afweersysteem van de huid. Hierdoor lukt het de huid niet om zelf het vocht- en vetgehalte op peil te houden.

Lees meer »

Welkom op Blog over Beauty. Leuk dat je ons komt bezoeken. Heb jij net zo'n passie voor beauty en make-up als wij? Dan kun je je hart hier ophalen.

Jouw tanning vragen, door ons beantwoord

Zijn de tanning producten voor iedereen?Jazeker, onze tanningproducten zijn geschikt voor alle huidtypen & huidtinten en voor dagelijks gebruik. Dus voor Hem, Haar, zwangere vrouwen, maar ook mensen met huidaandoeningen zoals psoriasis & eczeem of mensen die door antibiotica niet in de zon mogen en toch een natuurlijk zomers kleurtje willen!Bovendien zijn alle producten vegan, dierproefvrij, vrij van parabenen & dermatologisch getest. En pluspunt: alle flacons en productverpakkingen zijn gemaakt van gerecycled materiaal!

Lees meer »

Is Dermaplaning goed voor je huid?

Wat is dermaplaning?Dermaplaning is een nieuwe trend overgewaaid uit Amerika waarbij men met een speciaal chirurgisch mesje over de huid schraapt. Schrik niet, dit is helemaal niet gevaarlijk of pijnlijk! Deze huidvernieuwende techniek bestaat al heel lang. Zo’n veertig jaar geleden werd het voor het eerst uitgevoerd door dermatologen en plastische chirurgen. Het werd toegepast ter voorbereiding om chemische peeling ’s dieper in de huid te laten doordringen.

Lees meer »

Wat is rosacea?

We vinden het heerlijk om de zomerzon op hun huid te voelen. Maar voor mensen met rosacea kan het warmere weer en de UV-straling juist zorgen voor een verergering van hun huidprobleem. 

Lees meer »

Bruidstips

Als aanstaande bruid vind je hier alle inspiratie!Jullie dag komt steeds dichterbij en jullie mogen bepalen hoe jouw droombruiloft verloopt. 

Lees meer »