Blog over Beauty

Wat is rosacea?

We vinden het heerlijk om de zomerzon op hun huid te voelen. Maar voor mensen met rosacea kan het warmere weer en de UV-straling juist zorgen voor een verergering van hun huidprobleem. 

Lees meer »

Wist jij dit over Vitamine C?

Vitamine C noemen wij niet voor niets een echte allrounder voor de huid. Het heeft namelijk zowel een hydraterende, beschermende, verstevigende als een herstellende werking. Dus wat je huidtype ook is, vitamine C is een musthave voor iedere skincare routine.Maak kennis met dit bijzondere ingrediënt, de effectieve werking en een selectie van onze favoriete producten met vitamine c.

Lees meer »

Word je elke ochtend wakker met dikke ogen?

Wallen zijn ‘zakjes’ onder je ogen die ontstaan bij een teveel aan vet, huid of vocht onder je ogen. Ook wordt er met wallen vaak ‘donkere kringen’ bedoeld. In het geval van vochtwallen heb je te maken met een zwelling die wordt veroorzaakt doordat de huid onder je ogen vocht vasthoudt. 

Lees meer »

Chemische Peel weetjes

Chemische peelings zijn hele effectieve behandelingen om je huid in conditie te krijgen, of je nu fijne lijntjes,puistjes,hyperpigmentatie of een hele reeks andere huidproblemen wil laten behandelen. 

Lees meer »

Bruidstips

Als aanstaande bruid vind je hier alle inspiratie!Jullie dag komt steeds dichterbij en jullie mogen bepalen hoe jouw droombruiloft verloopt. 

Lees meer »

Couperose

Een huidbeeld waarin kleine bloedvaatjes in het gezicht duidelijk zichtbaar zijn een volkomen onschuldig huidziekte maar het kan wel degelijk als cosmetisch storend ervaren worden. 

Lees meer »

Van droge herfst huid naar gezonde glow

De herfst is een heerlijk seizoen, maar onze huid krijgt aardig wat te verduren. Onze huidjes worden droger, zien er snel grauw uit en we zijn vaak maar al te goed bekend met de pijnlijke scheurtjes in de lippen.

Lees meer »

Van burn-out naar nieuwe positieve energie

Nu ruim een jaar is COVID-19 onder ons, een maand voordat deze ontdekt werd heb ik een brand gehad in mijn huis salon en na drie weken op bed door koolmonoxide vergiftiging realiseerde ik en mijn huisarts dat ik mij in een burn-out begaf.

Lees meer »