Huidconditie: Rosacea

Shop op huidconditie Rosacea

 

Ormedic Beauty Break Gezichtsbehandeling € 45,00

Supersnelle 15 minuten behandeling voor iedereen met tijdnood of tijdens je lunch break.

Vermindert direct roodheid en irritatie. De huid voelt ontspannen en gehydrateerd aan.

Deze gezichtsbehandeling bevat biologische peptiden en antioxidanten die verantwoordelijk zijn voor het verhogen van de weerstand van de huid. 

 

Vital C Antioxidant Anti Aging Gezichtsbehandeling € 89,95

Stimuleert collageen en heeft een hydraterend en egaliserend effect. Speciale formule voor het verminderen van de rode, gevoelige en geïrriteerde droge huid van het gezicht. Ook herstelt deze gezichtsbehandeling de beschadigde huid door externe factoren, zoals UV-stralen.

Hoogwaardige vitamine C, antioxidanten, hyaluronzuur en enzymen zorgen voor snelle vernieuwing van cellen.

Deze gezichtsbehandeling is een luxe detox voor de huid en geeft direct zichtbaar resultaat. Inclusief Hydrogel Sheet Mask t.w.v. € 10,00.

 

Ormedic lift peel € 79,95

inclusief Post Treatment Kit voor thuis t.w.v. € 29,50

Deze peel is een combinatie van pompoen, mango, papaya, fruitenzymen en peptiden in een aloë vera gel-substantie. Deze behandeling – zonder zuren – brengt de huid terug in balans en herstelt en vernieuwt de huid. Tegelijkertijd worden de aanwezige stamcellen van de huid weer opgeladen die verantwoordelijk zijn voor een jonge stralende en gezonde huid. De ORMEDIC lift vermindert doelgericht roodheid en irritatie. De huid is gekalmeerd en voelt zacht en gevoed aan.

 

Signature lift peel Vital C € 79,95

inclusief Post Treatment Kit voor thuis t.w.v. € 29,50

Basis van Vitamine C, hyaluronzuur en fruit enzymen die verantwoordelijk zijn voor directe celvernieuwing en herstel voor de natuurlijk balans van de huid. Door de centella stamcel technologie wordt de huid direct verstevigd, geremodelleerd, geëgaliseerd en werkt ontstekingsremmend op zichtbare ontstekingsreacties van de huid. Tevens wordt de huid sterk gehydrateerd, gekalmeerd en verstevigd. Direct zichtbaar resultaat na 1 behandeling. Deze SIGNATURE facelift vermindert zeer effectief ongewenste roodheid. De hele huid is geëgaliseerd, versterkt en heeft een prachtige ‘glow’.

 

Lightening lift peel (forte) Iluma € 89,95

inclusief Post Treatment Kit voor thuis t.w.v. € 29,50

Door innovatieve en effectieve botanische ingrediënten ontstaat er directe verlichting op donkere verkleuringen op de huid. Deze combinatie van ingrediënten richt zich op iedere vorm van pigment of roodheid in de huid en zorgt voor directe vermindering. Door de aloë vera basis wordt de huid gekalmeerd, verzacht en creëert deze LIGHTENING LIFT behandeling een egale huidskleur. De LIGHTENING LIFT behandeling resulteert in zichtbare vermindering van donkere verkleuringen van de huid. Roodheid neemt af en de huid is gehydrateerd.

 

Neck & Decollete Treatment € 79,95

aangepast op je huidconditie kan los of in combinatie met een peel of gezichtsbehandeling.

inclusief Post Treatment Kit voor thuis t.w.v. € 29,50