Huidconditie: Acne

Shop op huidconditie Acne

 

Be Clear Purifying Gezichtsbehandeling € 89,95

Bestrijdt alle soorten acne door gebruik te maken van ontstekingsremmende ingrediënten in combinatie met anti-bacteriële peptiden.

Deze combinatie werkt zeer doeltreffend bij een actieve en ontstoken acne. Met deze gezichtsbehandeling heeft de huid minder actieve ontstekingen en roodheid door de kalmerende werking. Daarnaast heeft de facial een matterend effect en verbetert het de (vette) acne huid.

Inclusief Hydrogel Sheet Mask t.w.v. € 10,00.

 

Ormedic lift peel € 79,95

inclusief Post Treatment Kit voor thuis t.w.v. € 29,50

Deze peel is een combinatie van pompoen, mango, papaya, fruitenzymen en peptiden in een aloë vera gel-substantie. Deze behandeling – zonder zuren – brengt de huid terug in balans en herstelt en vernieuwt de huid. Tegelijkertijd worden de aanwezige stamcellen van de huid weer opgeladen die verantwoordelijk zijn voor een jonge stralende en gezonde huid. De ORMEDIC lift vermindert doelgericht roodheid en irritatie. De huid is gekalmeerd en voelt zacht en gevoed aan.

 

Lightening lift peel (forte) Iluma € 89,95

inclusief Post Treatment Kit voor thuis t.w.v. € 29,50

Door innovatieve en effectieve botanische ingrediënten ontstaat er directe verlichting op donkere verkleuringen op de huid. Deze combinatie van ingrediënten richt zich op iedere vorm van pigment of roodheid in de huid en zorgt voor directe vermindering. Door de aloë vera basis wordt de huid gekalmeerd, verzacht en creëert deze LIGHTENING LIFT behandeling een egale huidskleur. De LIGHTENING LIFT behandeling resulteert in zichtbare vermindering van donkere verkleuringen van de huid. Roodheid neemt af en de huid is gehydrateerd.

 

Wrinkle Lift peel (forte) Ageless € 89,95

inclusief Post Treatment Kit voor thuis t.w.v. € 29,50

Een basis van Aloë vera met 45% glycolzuur zorgt voor een intensieve peel, waarbij de volledige huid wordt geëxfolieerd, waarbij oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering direct worden verminderd. Buddleja Davidii Stems GTM gaat het verouderen van de huid tegen door de huid te beschermen tegen UV beschadiging en voorkomt oneffenheden na ontstekingsreacties. Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype. De WRINKLE LIFT (FORTE) staat voor een gladde, strakke en egale huid. Vermindert direct een vale huidskleur.

 

Acne Lift peel Clear cell € 89,95

inclusief Post Treatment Kit voor thuis t.w.v. € 29,50

De peeling is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat teveel talg de poriën niet afsluit. Glycolzuur zorgt voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor celvernieuwing. Dit dubbele effect maakt het een uitstekende, veilige en zachte peeling. De ACNE LIFT huid garandeert een grondig gereinigde huid tot in de diepere huidlagen waardoor nieuwe ontstekingen minder snel kunnen ontstaan.

 

Purifying Back Treatment € 175,00

Bij actieve acne en acne gevoeige huid, verwijde porien en een huid in disbalans. Rug behandeling om de huid te egaliseren en de talgproductie te verminderen.

 

Neck & Decollete Treatment € 79,95

aangepast op je huidconditie kan los of in combinatie met een peel of gezichtsbehandeling.

inclusief Post Treatment Kit voor thuis t.w.v. € 29,50