Van burn-out naar nieuwe positieve energie

Gepubliceerd op 29 juli 2021 om 20:11

Nu ruim een jaar is COVID-19 onder ons, een maand voordat deze ontdekt werd heb ik een brand gehad in mijn huis salon en na drie weken op bed door koolmonoxide vergiftiging realiseerde ik en mijn huisarts dat ik mij in een burn-out begaf.

Na hersteld te zijn en een paar dagen te mogen hebben gewerkt moest helaas de salon deuren dicht in verband met de eerste Lockdown.

 

Twee lockdowns ze waren beide niet prettig voor niemand!

Het heeft mij wel een nieuwe site gegeven en mag mij plaatsen tussen de IMAGE SKINCARE Professionals.

 

Sinds 2 maart lijkt mijn salonwereld weer steeds meer waar we mogen zijn en gaan hopelijk door verstandig met onze gezondheid om te blijven gaan steeds meer naar hoe wij ons op deze wereld willen bewegen.

 

Sommige zijn nu op vakantie in het buitenland sommige vanuit huis of in Nederland we doen het allemaal op onze manier wat voor ons goed voelt. En dat is een mooie basis vanuit je gevoel zoeken wat bij je past!

 

Wanneer je weer toe bent aan een bezoek in de salon voorzie ik je graag van een gratis huidanalyse om samen te kijken wat jouw wensen zijn.

 

Wij helpen jou de beste versie van jezelf te worden.

Op basis van een uitgebreide huid- en gezondheid analyse wordt een behandelplan opgesteld om jouw huidprobleem aan te pakken en samen te werken aan jouw huidverbetering.

We pakken samen jouw huid aan om jou te laten stralen: van binnen én van buiten.

 

Jouw huid kent voor ons geen geheimen.

Wij richten ons op huidverbetering en zijn gespecialiseerd in de volgende huidproblemen:

acnehuid, huidveroudering, hyperpigmentatie, littekens, couperose, rosacea en cellulite.

 

Voel je welkom om vrijblijvend samen naar jouw huidroutine en leefgewoonten te kijken en te zien wat wij samen kunnen doen om jouw droomhuid te realiseren.

 

Vol energie er weer voor mogen gaan.

Daar wordt ik blij van.

Fijne zomer☀️

 

Warme groet,

Marjolein


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.