Acne 1 - 2 Vette huid PIH Skin Routine en tips voor thuis

Acne 1-2 graad vette huid tips

Acne is helaas een veelvoorkomend huidprobleem, dat gelukkig goed te behandelen is.

Voor een effectieve huidverbetering is het eerst goed om te kijken wat voor acne je precies hebt. Is de acne ernstig zichtbaar in het gezicht, of heb je puur een acne-gevoelige huid. 

 

Er zijn veel verschillende soorten acne, maar wat zij allemaal met elkaar gemeen hebben is een verhoogde talgproductie, een ontstoken huid door een overvloed of opeenhoping van bacteriën en een disbalans. Hierdoor kunnen er puistjes, mee-eters en comedonen ontstaan.

Dit kan in een lichte vorm ontstaan, maar het kan ook in een zeer ernstige vorm van acne voordoen, waarbij de huid felrood is met zichtbare ontstekingen.

Gelukkig is acne goed te behandelen. Het is wel belangrijk dat dit op een professionele manier gedaan wordt, om pigmentvlekjes, acnelittekens en het verergeren van acne te voorkomen. 

 

Postinflammatoire hyperpigmentatie (PIH) is de meest voorkomende vorm van abnormale donkerverkleuring van de huid.

Door een ontsteking van de huid wordt een overmaat aan melanine-pigment in de huid aangemaakt. De donkere verkleuring ontstaat exact op de plek waar de ontsteking zit en wordt zichtbaar zodra de ontsteking weer verdwijnt.

 

Weet dat 70% van huidverbetering komt door dagelijks thuis de juiste producten passend bij je huidconditie te gebruiken en

uiteraard op de juiste manier toe te passen.

 

In de ochtend en de avond 2 x reinigen ook als je geen make-up op hebt.

1e keer om vuil van de huid te halen en de

2e keer om de onzuiverheden en talg te verwijderen zodat de crème erna goed opgenomen word en

zijn werking kan doen en er geen onzuiverheden de kwaliteit kan beïnvloeden.

 

Acne 1 - 2 Vette huid PIH Skin Routine voor thuis