Huidverbetering

Huidverbetering

Behandelingen welke aangevuld kunnen worden met een deelbehandeling.

Maak een afspraak voor een gratis huidanalyse.

 

The more we know the more we glow!

We stellen een behandelplan samen die aangepast is op jouw huidconditie.

Iedere behandeling kijken we weer wat de staat van je huid is en passen zo nodig de behandeling hier op aan.

 

Bereid je goed voor op je peeling, lees hier meer.

 

Enzymatische peeling level I:

BIOPEELING  losse behandeling  € 87,50

BIOPEELING kuur 3 behandelingen in 10 dagen  € 249,00

Image Ormedic lift peel € 77,50

Deze peel is een combinatie van pompoen, mango, papaya, fruitenzymen en peptiden in een aloë vera gel-substantie. Deze behandeling – zonder zuren – brengt de huid terug in balans en herstelt en vernieuwt de huid. Tegelijkertijd worden de aanwezige stamcellen van de huid weer opgeladen die verantwoordelijk zijn voor een jonge stralende en gezonde huid. De ORMEDIC lift vermindert doelgericht roodheid en irritatie. De huid is gekalmeerd en voelt zacht en gevoed aan.

Image Signature lift peel Vital C € 77,50

Basis van Vitamine C, hyaluronzuur en fruit enzymen die verantwoordelijk zijn voor directe celvernieuwing en herstel voor de natuurlijk balans van de huid. Door de centella stamcel technologie wordt de huid direct verstevigd, geremodelleerd, geëgaliseerd en werkt ontstekingsremmend op zichtbare ontstekingsreacties van de huid. Tevens wordt de huid sterk gehydrateerd, gekalmeerd en verstevigd. Direct zichtbaar resultaat na 1 behandeling. Deze SIGNATURE facelift vermindert zeer effectief ongewenste roodheid. De hele huid is geëgaliseerd, versterkt en heeft een prachtige ‘glow’.

 

Chemische peeling level II:

Image Lightening lift peel (forte) Iluma € 87,50

Door innovatieve en effectieve botanische ingrediënten ontstaat er directe verlichting op donkere verkleuringen op de huid. Deze combinatie van ingrediënten richt zich op iedere vorm van pigment of roodheid in de huid en zorgt voor directe vermindering. Door de aloë vera basis wordt de huid gekalmeerd, verzacht en creëert deze LIGHTENING LIFT behandeling een egale huidskleur. De LIGHTENING LIFT behandeling resulteert in zichtbare vermindering van donkere verkleuringen van de huid. Roodheid neemt af en de huid is gehydrateerd.

Image Wrinkle Lift peel (forte) Ageless € 87,50

Een basis van Aloë vera met 45% glycolzuur zorgt voor een intensieve peel, waarbij de volledige huid wordt geëxfolieerd, waarbij oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering direct worden verminderd. Buddleja Davidii Stems GTM gaat het verouderen van de huid tegen door de huid te beschermen tegen UV beschadiging en voorkomt oneffenheden na ontstekingsreacties. Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype. De WRINKLE LIFT (FORTE) staat voor een gladde, strakke en egale huid. Vermindert direct een vale huidskleur.

Image Acne Lift peel Clear cell € 77,50

De peeling is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat teveel talg de poriën niet afsluit. Glycolzuur zorgt voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor celvernieuwing. Dit dubbele effect maakt het een uitstekende, veilige en zachte peeling. De ACNE LIFT huid garandeert een grondig gereinigde huid tot in de diepere huidlagen waardoor nieuwe ontstekingen minder snel kunnen ontstaan.

 

NB. Het beste resultaat wordt bereikt in kuurbehandelingen.

 

O2 Lift Gezichtsbehandeling € 104,00

Deze luxe behandeling zorgt ervoor dat zuurstof, plantaardige stamcellen, peptiden en een hoge concentratie enzymatische plantenextracten doordringen in de huid. Dit zorgt voor een stralende, frisse en jeugdige uitstraling. We gaan de doorbloeding stimuleren wat deze behandeling bij couperose en rosasea minder geschikt maakt. Ideaal in te zetten bij tieners, bruiden, rode loper en zwangeren

Zorgt voor een frisse en stralende huid met direct zichtbaar resultaat. De dode huidcellen worden van de huid verwijderd, waardoor de huid extreem zacht aanvoelt. Door zuurstof, plantenstamcellen, peptiden en speciaal geconcentreerde plantaardige enzymen te gebruiken, creëert de O2 Lift een waardevolle spa ervaring met onmiddellijke resultaten. Geschikt voor ieder huidtype. De O2 LIFT is een luxe, anti-aging behandeling die ervoor zorgt dat de huid prachtig straalt en glad en gezond aanvoelt. De perfecte behandeling voor speciale gelegenheden, zoals een bruiloft. 

 

Microneedling Gezichtsdeel € 85,-

Microneedling Hele gezicht € 110,-

Microneedling Kuur vanaf 3 x € 300,-

Dermaroller gezichtstreatment € 35,00

Dermaroller gezichtstreatment tijdens gezichtsbehandeling  € 25,00

Intense hotstone & bindweefsel gezicht treatment € 80,00

Intense hotstone & dermaroller gezicht treatment € 80,00

Bindweefsel gezichtsmassage € 35,00

Bindweefsel gezichtsmassage tijdens facial € 25,00

Coaguleren couperose, fibroom (steelwratje) of pigmentvlekje  35,00

Coaguleren couperose, fibromen (steelwratjes) en/of pigmentvlekjes max. 20 min. € 65,00

Mesotherapie start kuur

3x ( binnen 6 weken ) € 300,-

Daarna onderhoud 1x ( per 3 maanden )

Losse behandeling € 150,-

 

Give your skin a little love

 

Bij Schoonheidssalon Marjolein ben je dus verzekerd van een veilige behandeling met een uitstekend resultaat.

Heb je nog vragen over de behandeling of wil je graag een afspraak met ons inplannen voor een eerste adviesgesprek?

 

Reserveer nu via Whatsapp of ga naar contact.

Online je cadeaubon reserveren

 

Afspraken die niet door kunnen gaan minimaal 24 uur van te voren af bellen. Anders wordt er 50% van de behandelingskosten in rekening gebracht voor de gereserveerde tijd. Bedankt voor je begrip.

Bij een afzegging van een gratis behandeling zullen we € 0,50 per minuut gereserveerde tijd factureren.