Huidconditie: Huidveroudering

Shop op huidconditie Huidveroudering

 

Vital C Antioxidant Anti Aging Gezichtsbehandeling € 89,95

Stimuleert collageen en heeft een hydraterend en egaliserend effect. Speciale formule voor het verminderen van de rode, gevoelige en geïrriteerde droge huid van het gezicht. Ook herstelt deze gezichtsbehandeling de beschadigde huid door externe factoren, zoals UV-stralen.

Hoogwaardige vitamine C, antioxidanten, hyaluronzuur en enzymen zorgen voor snelle vernieuwing van cellen.

Deze gezichtsbehandeling is een luxe detox voor de huid en geeft direct zichtbaar resultaat. Inclusief Hydrogel Sheet Mask t.w.v. € 10,00.

 

Illuminating Gezichtsbehandeling € 89,95

Deze gezichtsbehandeling geeft de huid het bekende ‘GLOW’ effect en is geschikt voor elk huidtype. Geschikt bij pigmentvlekken, rode huid, anti-aging, onzuiverheden en gedehydrateerde huid. Door de ‘brightening’ ingrediënten van de ILUMA facial wordt de huid geëgaliseerd en verminderen pigmentvlekken. Daarnaast kalmeert en hydrateert het de rode en geïrriteerde huid.

Inclusief Hydrogel Sheet Mask t.w.v. € 10,00.

 

The Max Gezichtsbehandeling € 89,95

Deze gezichtsbehandeling is speciaal ontwikkeld voor de verslapte huid van het gezicht, hals en vermindert pigmentaties en rimpels op het decolleté.

Deze gezichtsbehandeling is vrij van zuren, parabenen en schadelijke sulfaten. Geschikt bij beginnende huidveroudering, vermindering van elasticiteit, verminderd roodheid en verminderd expressie rimpels. Door de werkzame ingrediënten zoals kernel, argireline en plantaardige stamcellen, zal de huid direct herstellen. Inclusief Hydrogel Sheet Mask t.w.v. € 10,00.

 

Signature lift peel Vital C € 79,95

inclusief Post Treatment Kit voor thuis t.w.v. € 29,50

Basis van Vitamine C, hyaluronzuur en fruit enzymen die verantwoordelijk zijn voor directe celvernieuwing en herstel voor de natuurlijk balans van de huid. Door de centella stamcel technologie wordt de huid direct verstevigd, geremodelleerd, geëgaliseerd en werkt ontstekingsremmend op zichtbare ontstekingsreacties van de huid. Tevens wordt de huid sterk gehydrateerd, gekalmeerd en verstevigd. Direct zichtbaar resultaat na 1 behandeling. Deze SIGNATURE facelift vermindert zeer effectief ongewenste roodheid. De hele huid is geëgaliseerd, versterkt en heeft een prachtige ‘glow’.

 

Lightening lift peel (forte) Iluma € 89,95

inclusief Post Treatment Kit voor thuis t.w.v. € 29,50

Door innovatieve en effectieve botanische ingrediënten ontstaat er directe verlichting op donkere verkleuringen op de huid. Deze combinatie van ingrediënten richt zich op iedere vorm van pigment of roodheid in de huid en zorgt voor directe vermindering. Door de aloë vera basis wordt de huid gekalmeerd, verzacht en creëert deze LIGHTENING LIFT behandeling een egale huidskleur. De LIGHTENING LIFT behandeling resulteert in zichtbare vermindering van donkere verkleuringen van de huid. Roodheid neemt af en de huid is gehydrateerd.

 

Wrinkle Lift peel (forte) Ageless € 89,95

inclusief Post Treatment Kit voor thuis t.w.v. € 29,50

Een basis van Aloë vera met 45% glycolzuur zorgt voor een intensieve peel, waarbij de volledige huid wordt geëxfolieerd, waarbij oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering direct worden verminderd. Buddleja Davidii Stems GTM gaat het verouderen van de huid tegen door de huid te beschermen tegen UV beschadiging en voorkomt oneffenheden na ontstekingsreacties. Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype. De WRINKLE LIFT (FORTE) staat voor een gladde, strakke en egale huid. Vermindert direct een vale huidskleur.

 

Neck & Decollete Treatment € 79,95

aangepast op je huidconditie kan los of in combinatie met een peel of gezichtsbehandeling.

inclusief Post Treatment Kit voor thuis t.w.v. € 29,50