Waarom een sheet masker?

Gepubliceerd op 21 juli 2022 om 06:00

Een sheetmasker is travel-friendly

Heb jij een leuke trip op de planning staan in de zomer? Dan mag een sheetmasker zeker niet in jouw reistas ontbreken. Door het formaat is het niet alleen een heel handig reis product wat ook makkelijk alleen met handbagage is mee te nemen, maar vooral tijdens een vlucht doet een sheetmasker wonderen. Door het gebrek aan luchtvochtigheid in de lucht raakt je huid eerder uitgedroogd en kan het wat trekkerig aanvoelen. Doe dan vooral tijdens je schoonheidsslaapje of wat jouw activiteit tijdens een vlucht ook is het sheetmasker op en stap met een stralende huid het vliegtuig weer uit. 

Je krijgt direct een prachtige glow

Heb je een speciale gelegenheid en wil je daar met een stralende huid aankomen? Dan helpt ons sheetmasker je goed op weg! Door het voedende serum heb je niet alleen een momentje van ontspanning in handen, maar ook een zichtbare natural glow die vergelijkbaar is met een ontspannen facial.

Ook zeer geschikt als aftersun 

Heb je iets te lang van het zonnetje genoten en voel je een trekkerig gevoel?

Dan is een hydraterend sheetmasker jouw uitkomst.

Het I MASK - Hydrating Hydrogel Sheet Mask bevat allerlei kalmerende en voedende ingrediënten, zoals aloë vera en niacinamide dit is vitamine B3 om de huid weer te stabiliseren.

Ook door de hydratatieboost wordt het gevoel van een droge, trekkerige huid direct opgelost.

 

Tip: leg het sheetmasker van tevoren eventjes in de koelkast voor een extra verkoelend effect! 

 

Wil je advies van één van onze professionals?

Neem dan contact op. Wij helpen je graag bij de keuze van het beste gezichtsroutine voor jouw huid! 

En wil je op de hoogte blijven van het laatste Skincare nieuws en interessante skincare feitjes, bijvoorbeeld over het gebruik van zuren of waarom spf zo belangrijk is? Volg ons dan op Facebook of Instagram of schrijf je in op onze nieuwsbrief and let's talk skin!

 

Warme groet,

Marjolein

Waarom een sheet masker in de zomer goed voor je is

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.