Wat is een serum en hoe gebruik je het?

Gepubliceerd op 25 februari 2022 om 21:35

Wat is een serum en hoe gebruik je het?

Wanneer en waarom gebruik je een serum en hoe kies je het beste serum voor jouw huidtype?

Wij vertellen je alles over gezichtsserums.

 

Wat is een serum? 

De ultieme basis voor een gezonde en mooie huid is een goede cleanser, een beschermende dagcrème en voedende nachtcrème. Om nog sneller een goed resultaat te zien kun je daar een extra stap aan toevoegen, in de vorm van een serum. Met eengezichtsserum kun je je op een extra huidconditie richten die je wil behandelen, zoals huidveroudering, hyperpigmentatie of een gedehydrateerde huid. Het is dus eigenlijk een extra effectieve stap in jouw reis naar huidverbetering.

 

Hoe kies je het beste serum voor jouw huid?

Anders dan bij een dagcrème en cleanser, die je kiest op basis van je huidtype (droge, vette, gecombineerde of normale huid) kies je een serum en nachtcrème aan de hand van je huidconditie.
Een gezichtsserum is door de effectieve samenstelling namelijk uitermate geschikt voor het bereiken van specifieke doelen, zoals bijvoorbeeld hyperpigmentatie en huidveroudering.

 

Extra hyratatie door hydraterende serums

Een hydraterend serum is het ideale product voor vrijwel ieder huidtype. Dit komt doordat iedere huid wel wat hydratatie kan gebruiken.
En het mooie is: door een krachtig, hydraterend serum aan je dagelijkse routine toe te voegen, kun je zelfs verschillende huidproblemen voorkomen.

En je weet wat ze zeggen: voorkomen is beter dan genezen!

Het VITAL C – Hydrating Anti-Aging Serum is wereldwijd ons bestverkochte gezichtsserum.

Dit vitamine C serum geeft de huid een hydratatieboost, zorgt voor een egale huid met een mooie glow én gaat huidveroudering tegen.

Dit serum is hiermee ideaal voor zowel een droge huid, als een huid met roodheden en rosacea en een gedehydrateerde (acne) huid.  

 

Huidveroudering verminderen

Niemand kan eromheen: tekenen van huidveroudering. Toch kun je met de juiste verzorging, waaronder een serum, je gezicht intensief voeden en rimpels en fijne lijntjes verminderen en zelfs voorkomen.

Zo is THE MAX - Serum één van de beste serums om huidveroudering te verminderen.
Dit anti-aging serum bevat een hoge concentratie peptiden en unieke ingrediënten als IBR Snow_ake® dat de veroudering van de huidcellen vertraagt.
Het resultaat: een stevigere, vollere huid en zichtbaar minder rimpels en lijntjes. 

Hyperpigmentatie verminderen

Uv-stralen en hormonen hebben invloed op de aanmaak van pigment. Bij een verstoring van de pigmentcellen kunnen pigmentvlekken ontstaan.

Wil je af van de hyperpigmentatie in je gezicht?

Dat kan! Door de effectieve combinatie van niacinamide (vitamine B3) en vitamine C is de ILUMA – Intense Facial Illuminator het ideale serum bij hyperpigmentatie.

Dit huidoplichtendeserum helpt je om uiteindelijk de dag weer stralend door te gaan!  

 

Wil je advies van één van onze professionals?

Neem dan contact op. Wij helpen je graag bij de keuze van het beste gezichtsserum voor jouw huid! 

En wil je op de hoogte blijven van het laatste Skincare nieuws en interessante skincare feitjes, bijvoorbeeld over het gebruik van zuren of waarom spf zo belangrijk is? Volg ons dan op Facebook of Instagram of schrijf je in op onze nieuwsbrief and let's talk skin!

 

Warme groet,

Marjolein

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.