Jouw tanning vragen, door ons beantwoord

Gepubliceerd op 15 september 2022 om 06:00

Zijn de tanning producten voor iedereen?

Jazeker, onze tanningproducten zijn geschikt voor alle huidtypen & huidtinten en voor dagelijks gebruik. Dus voor Hem, Haar, zwangere vrouwen, maar ook mensen met huidaandoeningen zoals psoriasis & eczeem of mensen die door antibiotica niet in de zon mogen en toch een natuurlijk zomers kleurtje willen!

Bovendien zijn alle producten vegan, dierproefvrij, vrij van parabenen & dermatologisch getest. En pluspunt: alle flacons en productverpakkingen zijn gemaakt van gerecycled materiaal!

 

Word ik oranje?

 

Nee, er zit geen caroteen in onze tanning. Dit ingrediënt zorgt bij veel andere tanningmerken voor een oranje kleur. Je hoeft bij ons dus niet bang te zijn voor het welbekende worteleffect.

 

Zijn er verschillende kleuren tanning?

 

Nee, de tanningproducten bestaan uit één kleur. Onze producten blenden zich perfect met je eigen natuurlijke huidskleur waardoor meerdere kleuren overbodig zijn. Creëer makkelijk & binnen 1 minuut een natuurlijke en egale zomerse teint. As simple as that!

 

Wanneer mag ik douchen, aankleden, et cetera?

 

De spray droogt binnen enkele minuten (of sneller met behulp van een föhn). Je kunt je daarna gewoon aankleden. De tanning werkt tot 3 uur na het aanbrengen, waardoor het slim is om minimaal 3 uur te wachten met douchen of met intensief sporten.

 

Geef de tanning producten af?

 

Na het aanbrengen van tanning kan het product een beetje afgeven aan de binnenkant van je kledij. Dit is een overtollig laagje dat niet door de huid is opgenomen. Na een eerste keer douchen of reinigen spoel je dat overtollig laagje weg en geeft de kleur dan ook niet meer af. Eventuele vlekken op kleding of beddengoed laten geen blijvende vlekken na & wassen gewoon uit.

 

Kan tanning over Make-up?

Ja, dat kan absoluut! De spray geeft je make-up een natuurlijke finishing touch en fixeert deze ook in bepaalde mate om je make-up langer te laten zitten.

Maar let op: als je de make-up afhaalt, verdwijnt ook de bruine kleur. Make-up sluit de huid namelijk af of gedeeltelijk, waardoor de spray niet optimaal kan inwerken. Dus over de make-up blijft de glow minimaal één dag zitten & op een gereinigde huid houdt de teint tot wel 9 dagen aan!

 

Wil je advies van één van onze professionals?

Neem dan contact op. Wij helpen je graag bij de keuze van het beste gezichtsroutine voor jouw huid! 

En wil je op de hoogte blijven van het laatste Skincare nieuws en interessante skincare feitjes, bijvoorbeeld over het gebruik van zuren of waarom spf zo belangrijk is? Volg ons dan op Facebook of Instagram of schrijf je in op onze nieuwsbrief and let's talk skin!

 

Warme groet,

Marjolein

Jouw tanning vragen, door ons beantwoord

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.